blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG pista
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
laien



Naruto
pridal laien 30.4. 2008 o 20:11

Abumi Zaku


Abumi Zaku žil svoj život ako sirota, kým ho nenašiel Orochimaru. Za Zakuovu oddanosť voči Orochimaruovi, mu Orochimaru dal moc. Zaku je obdarený vyhĺbenými vzdušnými rúrami, ktoré vedú cez jeho ruky a sú zakončené otvormi na jeho dlaniach. S týmito rúrami môže Zaku útočiť na kohokoľvek alebo čokoľvek s použitím kombinácie vzdušného tlaku a zvuku, ktorý je dosť silný na to, aby rozdrvil kameň alebo zničil čokoľvek, čo mu stojí v ceste.

Pokračovať v čítaní článku…

[ 64 Komentárov ] Publikované od Blaze v 28.12.07 pod Postavy
Aburame Shino


Aburame Shino je veľmi silný chuunin zo Skrytej Listovej Dediny. V seriály sa objavil hneď v prvej časti keďže chodil do akadémie spolu z Narutom. Keď zmaturoval bol pridelený do tímu 8 spolu z Hyuuga Hinatov a Inuzuka Kibom pod velením Yuuhi Kurenai. Zo svojím tímom vychádza veľmi dobre, majú spoločné koníčky a sú skvelo zohraný. Patrí do jedného z najlepších klanov v Listovej Dedine ktorý sa špecializuje na boj z chrobákmi.
Pokračovať v čítaní článku…

[ 41 Komentárov ] Publikované od Admin v 15.04.08 pod Postavy
Akamaru


Akamaru je Kibov nin-pes (ninken), najlepší priateľ a spoločník. V prvej sérii ho Kiba väčšinou nosil na hlave alebo ho schovával pod svojou bundou, no v Shippuudene vyrástol už dosť na to, aby sa mohol Kiba voziť na jeho chrbte. Akamaruove zlepšené zmysly, ako čuch a sluch, spolu s Kibovou schopnosťou rozumieť tomu, čo hovorí, z neho robí výborného spojenca v získavaní a uchovávaní informácií.

Pokračovať v čítaní článku…

[ 31 Komentárov ] Publikované od Blaze v 22.12.07 pod Postavy
Akimichi Choji


Akimichi Choji je dlhoročným priateľom Nara Shikamarua. Keď sa s ním jeho rovestníci nechceli hrať kvôli jeho veľkosti, jediný Shikamaru s ním zostal miesto toho, aby sa šiel hrať s ostatními. Pretože Shikamaruovi nevadili jeho nedostatky a pozeral sa skôr na jeho dobré stránky, začal ho Choji uznávať ako svojho najlepšieho kamaráta. Pre Chojiho je charakteristická jeho chuť do jedla (jeho najobľúbenejším je Kórejské barbecue, no nepohrdne ani rôznymi sladkosťami a cukríkmi. Vlastne zje všetko, čo sa zjesť dá).

Pokračovať v čítaní článku…

[ 45 Komentárov ] Publikované od Blaze v 23.12.07 pod Postavy
Baki

Upozorňujem, že tento článok môže obsahovať informácie či události z deja


Baki bol senseiom (učiteľom) Piesočných súrodencov počas Chuuninskej skúšky a pomáhal spojiť Zvukovú dedinu (Otogakure) s Piesočnou (Sunagakure) pri invázii do Listovej dediny (Konohagakure). V Shippuudene je členom poradnej komisie v Piesočnej dedine a má oveľa pozitívnejšie zmýšľanie o Gaarovi, ako ostatní členovia výboru.
Pokračovať v čítaní článku…

[ 34 Komentárov ] Publikované od Blaze v 11.01.08 pod Postavy
Chiyo

Upozorňujem, že tento článok môže obsahovať informácie či události z deja


Chiyo je špecialistka na jedy žijúca v Piesočnej. Je veľmi múdra a skúsená pokiaľ ide o jedy a svoje znalosti použila už niekoľkokrát vo viacerých ninja vojnách, kde jej mohli konkurovať iba liečiteľské schopnosti Tsunade. Chiyo sa starala o svojho vnuka Sasoriho počas jeho detstva, po smrti jeho rodičov. V tom čase naučila Sasoriho, ako používať Bábkovú techniku a Sasori využil svoju novú schopnosť na to, aby postavil bábky podobajúce sa na jeho rodičov.

Pokračovať v čítaní článku…

[ 28 Komentárov ] Publikované od Blaze v 11.01.08 pod Postavy
Haruno Sakura

Upozorňujem, že tento článok môže obsahovať informácie či události z deja


Narozdiel od Naruta a Sasukeho, Sakura mala pekné detstvo v kruhu priateľov a rodiny. V prvých rokoch v ninjovskej akadémii si z nej deti uťahovali kvôli jej citlivosti na svoje veľké čelo. Ujala sa jej Yamanaka Ino, ktorá jej darovala mašľu, ktorá zdôraznila jej tvár a ukázala ostatným, že ju jej čelo viac netrápi. Vďaka priateľstvu s Ino sa postupne stala v kolektíve obľúbenou. No potom sa obidve zamilovali do toho istého chlapca - Sasukeho.

Pokračovať v čítaní článku…

[ 153 Komentárov ] Publikované od Blaze v 01.12.07 pod Postavy
Hatake Kakashi

Upozorňujem, že tento článok môže obsahovať informácie či udalosti z deja.


Tak ako jeho otec, aj Kakashi bol odmalička úžasný ninja. Vo svojich 5. rokoch úspešne vyštudoval ninjovskú akadémiu a v 6. rokoch už dosiahol hodnosť Chunnina. O pár rokov bol však jeho otec zatratený vlastnou dedinou, pretože zachránil svojich priateľov miesto toho, aby splnil misiu. Zavrhovaný všetkými, dokonca aj tými, ktorých zachránil, spáchal Kakashiho otec seppuku (rituálnu samovraždu). Po tejto udalosti sa Kakashi stal hotovým príkladom ninju.

Pokračovať v čítaní článku…

[ 231 Komentárov ] Publikované od Blaze v 02.12.07 pod Postavy
Hyuuga Hinata

Upozorňujem, že tento článok môže obsahovať informácie či udalosti z deja.


Hinata je veľmi tichá a hanblivá osoba a medzi jej koníčky patrí napríklad zbieranie kvetín. Je členkou hlavnej rodiny Hyuuga klanu, čo je jeden z dvoch najmocnejších klanov v celej Listovej dedine a ako najstaršia dcéra veliteľa klanu má zdediť jeho velenie. Podľa jej otca je však Hinata úplne bezcenná a v Hyuuga klane nie je potrebná. Myslí si tiež, že je ešte slabšia než jej o päť rokov mladšia sestra Hanabi.

Pokračovať v čítaní článku…

[ 158 Komentárov ] Publikované od Admin v 03.01.08 pod Postavy
Hyuuga Neji

Upozorňujem, že tento článok môže obsahovať informácie či udalosti z deja.


Neji patrí do veľmi talentovaného a hrdého klanu Hyuuga, ktorý sa delí na hlavnú a vedľajšiu rodinu. Hyuuga a Uchiha klany boli vždy najsilnejšie nóblesné klany v Listovej dedine. Vodcovia Hyuuga klanu sú Hyuuga Hiashi (z hlavnej rodiny) a Hizashi (z vedľajšej rodiny). Neji patrí do vedľajšej rodiny, ktorej úlohou je chrániť hlavnú rodinu. Hlavná rodina dáva členom vedľajšej rodiny špeciálnu pečať, ktorou ich kontroluje.





Prístupov 627
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
mp3
[ 30.4.2008] (príspevkov 0)
naruto
[ 30.4.2008] (príspevkov 0)
Naruto
[ 30.4.2008] (príspevkov 0)